Tribute to the Blues Band

Optredens 2018-2020

AGENDA 2020

Zondag 13 december
Cultureel centrum Onder de Linden, Middenbeemster (aanvang 15:00 uur, entree  €9,00) | Try-out theaterprogramma
Zo’n 30 gasten waren aanwezig, vanwege de toen geldende Coronabeperkingen. Dit was onze eerste try-out van het theaterprogramma. En ondankks dat het de 1e was ging het redelijk goed. De show is integraal opgenomen en daar hebben we lering uit getrokken om het hier en daar nog wat aan te scherpen. De aanwezige gasten hadden het uitstekend naar hun zin en waren erg enthousiast over het programma. Smaakt naar meer!

WAAR SPEELDEN WE IN 2019? 

Zaterdag 5 oktober
Muziekcentrum McBlue, Alkmaar (besloten feest)

Zo’n 50 gasten waren aanwezig op het privéfeestje van Astrid (die Sarah, dus 50 jaar was geworden). Heel gezellig publiek dat gedurende de avond ook lekker heeft gedanst op de swingende nummers uit ons repertoire. De locatie had alles uitstekend verzorgt: drankjes, catering, podium, techniek.. perfect! Loes en Marco van Muziek Centrum Blue, wederom bedankt!!

Zondag 29 september
Café Lokaal, Heemskerk (aanvang 19:00 uur, gratis entree)

Top avond gehad! Gezellig, lekker gespeeld, enthousiast publiek en het geluid was ook weer prima in orde (Erwin bedankt!). Volgend jaar weer!

Vrijdag 27 september
Bluesweekend Alkmaar!
Proeflokaal De Kleine Deugniet, Alkmaar (aanvang 20:30 uur, gratis entree)

Ondanks het slechte weer was ons optreden tijdens het Bluesweekend Alkmaar zeer goed bezocht. Als vanouds supergezellig bij de Deugniet. Remco en zijn team en Frank van het geluid ontzettend bedankt en graag tot volgend jaar!

Zaterdag 14 september
Winkelcentrum Oosterheem, Zoetermeer
Muziek aan het water, locatie waterzijde (podiumwagen).
Aanvang 16:00 uur

Op een prachtige locatie aan de waterkant stond een overdekte podiumwagen al op ons te wachten. Het weer en het aanwezige publiek werkte fantastisch mee en het werd wederom een memorabele middag/avond. Line-Up Events, bedankt voor het regelen van dit optreden en de prima verzorging ter plaatse! Zoetermeer.. smaakt naar meer!

Zondag 1 september

Marktplein, Hoofddorp  (buitenoptreden, aanvang 12:30 uur)

Wat er vooralsnog uitzag als een zwaar bewolkte dag met lege terrassen, bleek in de loop van de middag een ‘zonnige zondagmiddagblues’ te worden. En voor een enthousiast publiek!

Speciale dank aan Line-Up Events en Mandy en haar team van Zoet & Zalig!

Zaterdag 20 juli
Strandpaviljoen de Vrijheit, Heemskerk aan zee (aanvang 20:00 uur, gratis entree)

Tjonge, wat een dag! Eerst wachten totdat de plensbuien over waren alvorens we de nieuwe bandbus konden laden, daarna stonden we – met het tankstation zo’n beetje in zicht – met een lege tank. Tanja en de ANWB, bedankt voor de hulp 🙂

De ontvangst in Wijk aan Zee/Heemskerk aan Zee was er niet minder om! De PIPO wagen stond ons al op te wachten voor vervoer naar de locatie. Strandpaviljoen de Vrijheit zat weer lekker vol (alle leeftijden vertegenwoordigd) en het publiek deed zong en danste volop mee. ‘Mojo workin’ zal tot ver in de wijde omtrek te horen zijn geweest. En.. het paviljoen zelf staat nu 10 cm lager dan voorheen 🙂

Sjaak, Anja en de medewerkers van de Vrijheit: ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en de verzorging. Volgend jaar weer!

Zondag 7 juli 

Marktplein, Hoofddorp  (buitenoptreden, aanvang 12:30 uur)

Winkels, plein, terrassen en zondagmiddagblues. Niet te warm, mooi weer! Die combinatie bleek perfect te zijn want de terrassen bleven vol in Hoofddorp en we hebben vele mooie complimenten in ontvangst mogen nemen. Ook de reacties op Social Media waren louter positief! We komen hier terug, na de vakantie op zondag 1 september. Be there!

PS Dank aan Sonja, Dennis (Line-Up Events) en de uitstekende horeca op het plein die ons voorzag van koffie, een drankje en de prima lunch.

Zondag 23 juni 2019Gasfabriek, Alkmaar (aanvang 16:00 uur, openbaar, vrij entree)

Op deze locatie hebben we vrij recent de fotoshoot gedaan met topfotograaf Eva Former. De deal was dat we daarna een middagje zouden komen spelen. Nou, het dak zit er nog op :-)! Het was het een warme maar uiterst geslaagde middag. Enthousiast publiek, echte liefhebbers!

Zaterdag 22 juni 2019Club B3, Sint Pancras (aanvang 20:00 uur, openbaar, vrij entree)

Het eerste optreden met onze nieuwe zanger Thomas Daniel Staples was een groot succes! Te gekke locatie; compact en voorzien van een goed podium en dito licht en geluid. Het aanwezige publiek was – ondanks de warmte – zeer enthousiast en liet blijken dat ze onze show waardeerden. Dank ook aan de organisatie: Hugo, Auke, Wim en Jelle. We komen graag weer!

Zondag 17 maart 2019 
Onder de Linden, Middenbeemster (aanvang 15:00 uur, kaartverkoop  €9,00)

Eind september 2018 speelden we in de naastgelegen kerk, wat een bijzondere ervaring was (zowel qua locatie als akoestiek). Onder de Linden bleek de perfecte plek voor ons te zijn: geweldig geluid en een zo mogelijk nog beter publiek!

Helaas was dit het laatste optreden met onze zanger Jeff. We hebben inmiddels een nieuwe zanger/frontman: Thomas Daniel Staples! 

Vrijdag 15 maart
Besloten optreden te Alkmaar
Verjaardagsfeest van een (iets oudere) jongedame, op een prachtige locatie: de voormalige Gasfabriek in Alkmaar. Sfeervol, gezellig en weer lekker gespeeld.

Zaterdag 2 februari 2019 
Besloten optreden te Heiloo
Lekker opgetreden bij sportvereniging in Heiloo. Jong en ouder, enthousiast publiek!

AGENDA 2018

Zondag 8 april 2018
McBlue, Alkmaar (aanvang 15:30 uur, openbaar, vrij entree)

Was een geweldig leuke middag, gezellig publiek, mooi weer. Twee sets van 45 minuten gespeeld met gevarieerd materiaal. Mooie start voor de komende optredens! Marco en Loes bedankt voor jullie gastvrijheid!

Zaterdag 12 mei 
Palm Beach Heerhugowaard, voorprogramma De Dijk (aanvang 20:30 uur, kaartverkoop vanaf €27,50)

Wat een beleving én een te gekke zaal om te mogen spelen. Eén setje van 45 minuten gespeeld als opwarmer van De Dijk. Prima geslaagd en een geweldig publiek!

Bekijk videomateriaal van dit optreden!

Zaterdag 16 juni 
Festival Kuub , Theater De Vest, Alkmaar (wij spelen tussen 19:00 en 19:45 uur, gratis entree)

Wow! Voor het eerst in het theater gestaan met de band. Wat een ervaring en wat een enthousiast publiek.
Dit smaakt zeker naar meer!

Zaterdag 21 juli 
Strandpaviljoen de Vrijheit, Heemskerk aan zee (aanvang 20:30 uur, gratis entree)

Wat een feest weer. Strandpaviljoen is onbereikbaar met de auto, alleen met de fiets of lopend over het strand. Maar een volle bak met enthousiast publiek. En.. de beste kipsaté ter wereld! Fam. Klaassen, hartelijk bedankt en we komen graag nog eens terug!

DE HELE MAAND AUGUSTUS ZIJN WE VANWEGE VAKANTIEPLANNING AFWEZIG

Zaterdag 29 september
Bluesweekend Alkmaar!
Proeflokaal De Kleine Deugniet, Alkmaar (aanvang 16:30 uur, gratis entree)

Helemaal te gek om tijdens het bluesweekend Alkmaar op te mogen treden. Wereldpubliek dat van een goed biertje en goede blues houd. En dat hebben we gemerkt. Vanaf de eerste tonen zat de sfeer er prima in en het werd een heel gezellig en swingend feestje in ‘de Kleine Deugniet’. Remco en zijn team en geluidsman Frank: bedankt voor de uitnodiging en we komen graag nog eens terug!

Zondag 30 september
MiniFestival ‘Uit aan het Marktplein’
Cultureel Centrum Onder de Linden & Keyserkerk
Midden Beemster (aanvang 14:00 uur, entree festival €15)
Bekijk het volledige programma

Van een swingend café naar een kerk.. het was even omschakelen maar het is gelukt! Een kleine  100 kaartjes waren gekocht voor dit minifestival. Wij mochten de middag afsluiten met een set van ruim een uur. Tussendoor vertelde we iets over de nummers, de originele artiesten of gewoon een leuke anekdote. Ondanks dat de ruimte in een theateropstelling stond (rijen met stoelen), waren de meedeinende voeten en klappende handen duidelijk hoor,- en zichtbaar. Het publiek was enthousiast en had een prima middag gehad liet ze ons weten. Smaakt naar meer en wederom een goede try-out voor onze theatershow!

Zaterdag 15 december

Partycentrum Concordia, Noord-Scharwoude (aanvang 21:30 uur, gratis entree).

Geweldige plek om te mogen optreden, authentieke zaal met een boogplafond en met nog een echt toneelpodium zoals je die vroeger in  bijna alle dorpen had. Enthousiast publiek dat echt voor ‘de blues’ kwam. We speelden voor het eerst ook een paar nummers (semi)akoestisch en dat bleek een prima aanvulling op onze set. Dank aan Eva Former voor haar bijdrage aan het duet ‘Blue Christmas’ van Elvis! Dank ook aan Michele, Frieda en Dirk voor de gastvrijheid en de uitstekende warme maaltijd. Streekgerecht: Langedijker Zuurkool! 


Zondag 16 december

Café Lokaal, Heemskerk (aanvang: 18:00 uur, gratis entree)


Zaterdag 22 december

Café de Stapper, Purmerend (aanvang: 21:00 uur, gratis entree)

Bel of mail voor meer informatie en boekingen!

Photography by Eva Former
©2018